Select Page

KUTIJA ŠIBICA: Posušani zaustavljeni u četvrtfinalu

KUTIJA ŠIBICA: Posušani zaustavljeni u četvrtfinalu

Poznati su polufinalisti 48. izdanja malonogometnog turnira Kutije šibica, a nažalost u njemu neće biti posuške ekipe Svadbenog salona Bagušić-Tropicana.

Nakon što su ranije polufinale osigurali Dribbling Sport Bar, CB Dobermanna i Quattro Leones, posljednji polufinalist je momčad BigBand Cammeo Team koja je u neizvjesnoj završnici pobijedila Svadbeni salon Begušić-Tropicanu rezultatom 3:2.

Bigband je poveo s 2:0 golovima Roberta Janjića (17.) i Marija Raca (30.), a u završnici je Tropicana došla do izjednačenja zahvaljujući Pašku Čuljaku (34.) i Zvonku Bakuli (37.). Ipak, na kraju je Ivan Mikulić u 39. minuti iskoristio jednu nesmotrenost protivničke obrane te donio pobjedu svojoj momčadi.

Možemo samo reći kako su posuški hakleri dostojno predstavili svoju Općinu u glavnom gradu Hrvatske na najprestižnijem turniru na ovim prostorima, ostvarivši povijesni uspjeh plasmanom među osam najboljih momčadi od 204 koliko ih je bilo prijavljeno.

Za Posušane su nastupali Zvonimir BEGIĆ, Zvonko BAKULA, Tomislav BAŠIĆ, Dominik BEGIĆ, Boris BAĆAK, Ante SERDARUŠIĆ, Dario PENAVA, Ivan MANDURIĆ, Paško ČULJAK, a s klupe ih je vodio Jerko Ćesić – Ljudina.

Posušje.net

OGLASI

Loading