Select Page

KUTIJA ŠIBICA: Tijesan poraz Svadbenog salona “Bagušić” – “Tropicana”

KUTIJA ŠIBICA: Tijesan poraz Svadbenog salona “Bagušić” – “Tropicana”

U subotu, 29. studenog 2014. godine, započelo je 44. po redu izdanje najpoznatijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, Kutija šibica.

Na turniru je Posušje imalo svog predstavnika, Svadbeni salon „Bagušić“ – „Tropicana“. U prvom kolu igrali su protiv MNK Automobil „Lončar“ iz Varaždina i doživjeli tijesan poraz od 2:1. Jedini strijelac za ekipu iz Posušja bio je Mladen Vranjković u 14 minuti susreta. Sa ovim porazom hakleri iz Posušja su se oprostili od daljnjeg natjecanja, budući da se turnir igra “na ispadanje”, po kup sustavu.

Za Svadbeni salon „Bagušić“ – „Tropicana“ nastupali su Matej Perković, Davor Landeka, Ivan Petric, Dino Ćorić, Josip Barišić, Mladen Vranjković, Ante Serdarušić, Vladimir Čutura i Zvonko Bakula, a momčad s klupe je vodio Jerko Ćesić-Ljudina.

Inače, turnir se sastoji od glavnog (seniorskog) i veteranskog dijela, u kojem će ukupno sudjelovati 168 momčadi iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Očekuje nas mjesec dana vrhunskog malog nogometa čiji je ukupni nagradni fond 150.000,00 kn, a sve završava 28. prosinca, kada ćemo u velikom finalu dobiti nove pobjednike 43. Kutije šibica.

Posusje.net

OGLASI

Loading