Select Page

Ljubuški: Otkriveni vandali koji su oštetili poletište za paragliding

Ljubuški: Otkriveni vandali koji su oštetili poletište za paragliding
Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici Policijske uprave Ljubuški su rasvijetlili kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 239. Kaznenog Zakona FBiH, na štetu Paragliding kluba Ljubuški koje je prijavljeno 30. travnja.

Operativnim radom policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Ljubuški došli su do saznanja da bi mogući počinitelji opisanog kaznenog djela mogli biti S.M. (29) i N.B. (30) iz Ljubuškog, nakon čega su isti pozvani u službene prostorije Policijske uprave Ljubuški gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je S.M. počinio opisano kazneno djelo zajedno s N.B. iz Ljubuškog.

S.M. (29) i N.B. (30) su ispitani u svojstvu osumnjičenog zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 293. Kaznenog Zakona FBiH.

Nakon kompletiranja predmeta Policijska uprava Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu odgovarajuće izviješće protiv S.M. (29) i N.B. (30), objavljeno je na službenoj web stranici MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

(www.jabuka.tv | Foto: Paragliding Ljubuški)

OGLASI

Loading