Select Page

Ljubuški: Provalio u dvije kuće te ukrao radijatore i bakrene cijevi

Ljubuški: Provalio u dvije kuće te ukrao radijatore i bakrene cijevi

PU Ljubuški rasvijetlila je dvije teške krađe, kojima je oštećenim građanima pričinjena velika materijalna šteta.

U petak 2. listopada PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Zagrebu.

Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio sustav centralnog grijanja (radijatore i bakrene cijevi).

U nedjelju 4. listopada PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Ljubuškom.

Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio sustav centralnog grijanja (električnu pumpu, radijatore i bakrene cijevi).

U oba slučaja policijski službenici izvršili su očevide te su poduzeli brojne druge izvide s ciljem rasvjetljavanja opisanih kaznenih djela, te su kao mogućeg počinitelja identificirali J. P. (26) iz Klobuka.

Prekjučer u 16.00 sati J. P. (26) je lišen slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisana kaznena djela.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (26), zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela Teška krađa iz čl. 287. KZ-a FBiH, navodi se na službenoj stranici MUP-a ŽZH.

OGLASI

Loading