Select Page

LP: Tottenham i Liverpool izborili prednost pred uzvrat

LP: Tottenham i Liverpool izborili prednost pred uzvrat

Vrijednu pobjedu u prvoj utakmici četvrtfinala upisao je Tottenham koji je svladao Manchester City pogotkom Heung-Min Sona.

Iako nije obilovala prevelikim prilikama, utakmica između Tottenhama i Manchester Cityja donijela je određenu dozu drame i zanimljivosti. U svojoj prvoj europskoj utakmici na novom stadionu Tottenham je uspio doći do minimalne pobjede i lijepe šanse uoči uzvrata.

Jedini pogodak na susretu postigao je Heung-Min Son, a vrijedi izdvojiti kako gostujuća momčad u ranoj fazi nije realizirala kazneni udarac. Kao što smo i mogli očekivati, uzvrat će donijeti konačnu odluku oko toga tko će među četiri najbolje ekipe.

Manje od pola sata trebalo je Liverpoolu da dođe do prednosti koja mu garantira bolje raspoloženje uoči uzvrata četvrtfinala Lige prvaka i daje mu dobre šanse uoči uzvrata. Prednost 2:0 nije najjednostavnije dostići, ali svakako niti nije prednost da možete ostati spokojni. Liverpoolu ipak dosta znači jer je kvalitetniji od Porta i može mirnije na uzvrat.

U ovom susretu kontrolirao je igru i nakon što je stigao do lijepe prednosti, uz pomoć dobrog Alissona zadržao ju je i nije dopustio opasnom Maregi da smanji zaostatak i pruži nadu Portu.

hrsport.net

OGLASI

Loading