Select Page

Markus Lončar predvodio Zabok u senzacionalnoj pobjedi nad Cibonom!

Markus Lončar predvodio Zabok u senzacionalnoj pobjedi nad Cibonom!

U sklopu 10. kola Hrvatske košarkaške A1 lige dogodilo se najveće iznenađenje. Zabok je u gostima na krilima Posušana Lončara koji je zabio 14 poena srušio vodeću i ne poraženu Cibonu rezultatom 87:82. Marko Ramljak za Cibonu ubacio 12 poena.

Utakmica je počela očekivano te je veliki favorit ne samo ove utakmice nego i cijelog prvenstva Cibona rutinski vodila na poluvremenu 48:35. U drugom poluvremenu dečki iz Zaboka igraju nevjerojatno i odmah prave seriju od 20:0, taj preokret zadržali su do kraja i priredili veliku senzaciju. Junaka kod gostiju bilo je više, njih čak 7 s više od 10 poena, no ipak najbolji je bio Posuški centar Markus Lončar koji je zabio 14.

Upravo Markus je taj koji je u završnici kada je bilo najbitnije pogodio nekoliko puta, uz to je dodao i 6 skokova. Lončar cijelu sezonu igra odlično i trenutno je na visokom prosjeku od 11 koševa po susretu. Još jedan Posušak bio je odličan na terenu, Marko Ramljak je kod Cibone bio 3. strijelac s 12 postignitih poena. Zabok se sada nalazi na 5. mjestu s omjerom pobjeda i poraza 4-6 a Ciboni je ovo bio prvi poraz i s omjerom 9-1 i dalje je vodeća.

Posuški.info

OGLASI

Loading