Select Page

May: Brexit neće ugroziti radnička prava

May: Brexit neće ugroziti radnička prava

Britanska premijerka Theresa May pokušala je u ponedjeljak zadobiti podršku parlamentaraca za njezin sporazum o razlazu s Europskom unijom, obećavajući da njzina vlada neće umanjiti ekološke standarde ni ugroziti radnička prava nakon Brexita.

Njezino obećanje pokušaj je premijerke da zadobije podršku zastupnika iz oporbene Laburističke stranke, koji sumnjaju da vlada planira umanjiti zaštitu radnika nakon što Britanija napusti EU.

Sporazum premijerke May s Bruxellesom izazvao je protivljenje i proeuropskih i zastupnika naklonjenih Brexitu, i vjerojatno će biti odbijen na parlamentarnom glasovanju u utorak.

Premijerka je iskoristila današnji govor kako bi istaknula da su jedine alternative njezinom sporazumu napuštanje EU u ožujku bez sporazuma, ili poništenje odluke britanskih glasača da njihova zemlja napusti blok.

May je izjavila da bi Brexit bez sporazuma naškodio britanskoj ekonomiji i “doveo u rizik budućnost unije”, istovremeno naglašavajući da bi britansko nenapuštanje EU predstavljalo “podrivanje demokratskog procesa”, prenosi Associated Press.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading