Select Page

Memorijalni turnir “Ivica Miloš” pripao “Mladosti” iz Prološca

Memorijalni turnir “Ivica Miloš” pripao “Mladosti” iz Prološca

Pobjedom veterana “Mladosti” iz Prološca u Posušju je završen tradicionalni 12. Međunarodni memorijalni turnir veterana „Ivica Miloš“.

Na gradskom stadionu Mokri Dolac nastupile su četiri ekipe, uz domaćina bili su tu još sportski prijatelji NK „Romantičari“ iz Koprivnice, stalni sudionici turnira NK „Mladost“ iz Prološca te po prvi put nastupili su nogometni veterani “Orebića”.

Kao i svake godine druženje je počelo intoniranjem „Lijepe naše“ te minutom šutnje za pokojnog Ivicu Miloša. Organizatori su poželjeli dobrodošlicu svima, a posebno gostima iz Hrvatske koji su došli uveličati ovaj događaj. Turnir je svečano otvorio Mladen Bašić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne – podružnica Posušje.

U poluzavršnici „Mladost“ je nadigrala “Orebić”, dok je „Posušje“ bilo bolje od “Romantičara”. U utakmici za treće mjesto gosti iz Koprivnice savladali su “Orebić”, dok je finale bilo neizvjesno dozadnje sekunde utakmice. “Posušje” je vodilo do samog kraja, ali gosti iz Prološca se nisu predavali te su pogotkom iz prekida, nakon udarca iz kuta, došli do preokreta i do prestižnog naslova.

Pobjedničkim ekipama uručeni su pehari.

Posušje.net

OGLASI

Loading