Select Page

Mihaela Senjak i Karlo Galić na popisu za Europsko prvenstvo do 21 godine

Mihaela Senjak i Karlo Galić na popisu za Europsko prvenstvo do 21 godine

U subotu 01.09.2018. godine u Sarajevu održalo se jednodnevno okupljanje seniorske taekwondo reprezentacicije BiH.

Organizator okupljanja je bio Taekwondo Savez BiH a domaćin taekwondo klub Novi Grad iz Sarajeva. Treneri seniorske taekwondo reprezentacije BiH, Haris Husić iz Sarajeva i Petar Boban iz Posušja, pozvali su 19 seniora koji imaju iskustva na europskoj i svjetskoj taekwondo sceni te su nakon odrađenih treninga, uzevši u obzir sve činjenice, trenutno stanje i planove sportaša odabrali njih 10 koji će se u narednom periodu pripremati ciljano za nastup na Europskom U-21 prevenstvu. Prvenstvo će se održati od 08. do 11. Studenog 2018 godine u Poljskoj a do tada će odabrani reprezentativci imati još zajedničkih pripremnih treninga i kontrolnih natjecanja.

Između ostalih za odlazak na ovo Europsko prvenstvo dobili su i članovi posuškog taekwondo kluba “Poskok”, Mihaela Senjak i Karlo Galić, koji su u ovoj godini već zabilježili nekoliko nastupa za seniorsku reprezentaciju BiH. Taekwondo klub “Poskok” već nekoliko godina puni redove reprezentacije svojim uspješnim sportašima pa je očekivati da će u narednom periodu doći i do nekog značajnijeg rezultata na europskoj sceni, obzirom da Klub ima dobru bazu od preko 120 članova te jako dobre uvjete za treniranje ovog olimpijskog sporta koji svake godine postaju sve bolji.

Taekwondo klub “Poskok” je raspisao i upis novih članova pa svi koji žele se okušati u ovom olimpijskom sportu bilo da samo žele biti rekreativci, amateri ili profesionalni sportaši mogu se javiti u klub za vrijeme treninga ili preko kontakata te upisati se u klub. Taekwondo je jako prilagodljiv sport pa je namjenjen svim uzrastima a upisati se mogu i djeca od 3 godine koji treniraju po posebnom programu u za to prilagodjenim grupama sa licenciranim trenerima.

OGLASI

Loading