Select Page

Ministrica Ružica Mikulić zaželjela sretan i uspješan tijek nove školske godine svim sudionicima u nastavnom procesu

Ministrica Ružica Mikulić zaželjela sretan i uspješan tijek nove školske godine svim sudionicima u nastavnom procesu

U povodu početka nove škloske godine koja u našoj županiji kreće u ponedjeljak, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić zaželjela je sretan i uspješan rad učenicima, učiteljima, ali roditeljima školaraca.

– U ponedjeljak 9. rujna 2019. godine u školama Županije Zapadnohercegovačke počinje nova školska godina koja donosi nove obveze, nove odgovornosti, ali i nove uspjehe, prijatelje, radosti,..

Dragi zaposlenici, dragi učitelji svih osnovnih, srednjih i glazbenih škola ustrajte u svom pozivu. Ne zaboravimo da poučavanje mladih uz veliku odgovornost, pripreme pa čak i odricanja donosi i onu sjajniju stranu medalje, a to su brojni učenici, brojne generacije kojima smo pomogli naučiti pisati, čitati, računati, kojima smo pomogli da odrastu i postanu vrijedni i kvalitetni ljudi.

Dragi roditelji, znam da Vas muče različite brige i poteškoće i da ih početak školske godine donosi još više, ali vi ste najvažnija karika u odgoju i obrazovanju vašeg djeteta. Bez suradnje roditelja i škole nema sretnog i uspješnog školarca i upravo zato zajedničkim snagama krenimo u nove izazove. Nadam se da smo nabavkom besplatnih udžbenika za učenike prvih pet razreda osnovne škole uspjeli otkloniti bar jednu vašu brigu. Znam da je to samo jedan korak, ali polako i sigurno, uz opremanje škola koju vaša djeca pohađaju, opremanje kabineta, športskih dvorana, knjižnica, sanitarnih čvorova, idemo prema boljemu i onome što vaša i naša djeca zaslužuju.

I na kraju pozdravljam one najvažnije. Obraćam se vama, dragi učenici. Sve što činite, činite na radost i ponos vaših roditelja i samim tim i učitelja. Nova školska godina je još jedna avantura u nizu u kojoj vas očekuju nova znanja, stara i nova prijateljstva, novi događaji i stvaranje uspomena kojih ćete se sjećati s radošću cijelog života. Posebno radosno dočekujemo naše male prvašiće koji prvi put sjedaju u školske klupe. Uživajte u svakom trenutku i upijajte radost i živost sa školskih hodnika.

Svima vama još jednom, a posebno učenicima želim sretan i uspješan tijek nove školske 2019./20. godine.

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke

Ružica Mikulić

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading