Select Page

Mladen Bašić izabran na novi mandat predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a Herceg Bosne Posušje

Mladen Bašić izabran na novi mandat predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a Herceg Bosne Posušje

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a Herceg Bosne Posušje održala je 9. Izborni Sabor.

Prije početka Sabora članovi su zapalili svijeće ispred spomen obilježja hrvatskim braniteljima, a potom je u kinodvorani Sabor započeo s radom, nakon intoniranja himne hrvatskog naroda i minute šutnje za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje.

Za predsjednika Udruge na mandat od četiri godine izabran je ponovo Mladen Bašić, dok je za predsjednika Sabora izabran Bože Tokić.

Saboru je nazočio načelnik općine Posušje Ante Begić koji je u svom obraćanju još jednom naglasio izvrsnu suradnju s Udrugama proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB Posušje.

Podsjetimo, za tijela Udruge mogli su se kandidirati isključivo članovi „A“ kategorije (Dragovoljac), a glasovati odnosno birati mogle su sve kategorije (A,B,C).

Kandidate za sva tijela predložilo je Radno predsjedništvo, a članovi su se mogli i sami kandidirati. Također, članovi su se mogli kandidirati i na Saboru, uz prijedlog i potpis 15 članova Udruge nazočnih na Saboru.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading