Select Page

Modrića umjesto novinara dočekali bivši suigrači, evo što ga je pitao prijatelj iz Posušja

Modrića umjesto novinara dočekali bivši suigrači, evo što ga je pitao prijatelj iz Posušja
Luka Modrić ovih dana ne može pobjeći od iznenađenja.

U konferencijsku salu opatijskog hotela Milenij došao je misleći da će putem Zoom aplikacije odgovarati na pitanja hrvatskih novinara poslije pobjede nad Ciprom u kojoj je postao igrač s najviše nastupa za Vatrene svih vremena. Kad ono…

U ulozi ”sedme sile” našli su se najznačajniji ljudi u njegovoj reprezentativnoj karijeri. Otac Stipe, supruga Vanja, bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, bivši kapetan i suigrač, Darijo Srna, čiji je rekord srušio, bivši suigrači u reprezentaciji Niko KranjčarMarijan Buljat i Hrvoje Čale, sadašnji suigrač Mateo Kovačić, nekadašnji suigrač iz Zrinjskog, Posušanin Davor Landeka, team menadžerica reprezentacije, Iva Olivari i Lukin nekadašnji trener Stjepan Deverić. I opet je bilo dirljivo…

Prebiranje po dragim uspomenama, sretnim vremenima i najtežim trenucima, najdražim golovima, neispričanim pričama i zanimljivim detaljima… Ovako su se za nedjeljnog prijepodneva napričali Luka i njegovi najdraži:

Davor Landeka: Što da ti kažem na sve ovo što si postigao… Znaš da nisam čovjek od nekih velikih riječi, ali od srca ti čestitam na svakoj utakmici odigranoj za Hrvatsku, od one prve protiv Argentine do ove protiv Cipra. Neka te dragi Bog čuva, nastavi tako i nadam se da ćemo još dugo uživati u tvojim igrama. Imam jedno pitanje: Kad ti netko spomene Mostar i Zrinjski, koje te uspomene najviše vežu uz to razdoblje?

Luka Modrić: Tu je krenula moja profesionalna karijera, za Mostar i Zrinjski me stvarno veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstava koja su ostala za cijeli život. Najdraži gol i utakmica? Utakmica protiv Sarajeva na kojoj sam zabio gol i to na rođendan navijača Zrinjskog. Pobijedili smo 2:1!

Jabukatv

OGLASI

Loading