Select Page

Mokri Dolac će uskoro zasjati novim sjajem: Raspisan javni natječaj za početak gradnje rasvjete!

Mokri Dolac će uskoro zasjati novim sjajem: Raspisan javni natječaj za početak gradnje rasvjete!

Općina Posušje raspisala je javni natječaj putem kojeg se prikupljaju ponude za nabavku i postavljanje reflektorske rasvjete na stadionu Mokri Dolac.

Procijenjena vrijednost javne nabavke je nešto više od 212.000,00 KM, a predviđeno vrijeme realizacije je 90 dana nakon okončanja procedure.

Nakon radova na pomoćnom terenu, potom na novim svlačionicama te obnove administrativnih ureda, i ovim potezom naš prvoligaš diže ljestvicu više kada je u pitanju održavanje i obnova športske infrastrukture, a sve u cilju osiguranja najviših standarda za sve korisnike športskog kompleksa na Mokrom Docu što će svakako utjecati i na njihov daljnji rad, odnosno rezultate.

Prošle godine HŠK Posušje objavilo je fotografije i video budućeg izgleda stadiona Mokri Dolac.

Postojeći stadion Mokri Dolac ima ogroman potencijal da postane adekvatna sportska građevina. Pozicioniran je unutar gustog urbanog tkiva i oko njega se nalazi javni prostor koji može i treba opsluživati pratećim sadržajima takvu infrastrukturnu građevinu.

Projektno rješenje podijeljeno je u više faza, a kao takvo ima i fleksibilnost za dinamiku izgradnje s obzirom na buduće potrebe i prioritete. Izgradnjom pojedine faze sukcesivno se zadovoljavaju i kategorije stadiona, a u konačnici rezultira 4. kategorijom po UEFA pravilniku s kapacitetom od 8.000 ljudi.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading