Select Page

MOKRI DOLAC: Gostovali juniori FC Trets iz Francuske

MOKRI DOLAC: Gostovali juniori FC Trets iz Francuske

 Nogomet je više od igre i sporta, potvrdili su mnogi na susretu juniora HŠK Posušje trenera Damira Ramljaka i gostiju iz Francuske, mladića FC Trets kod Marseilla.

Susret je bio pravi sportski na prelijepom travnjaku posuškog Mokrog doca. Gosti su poveli a domaći su na kraju ipak pobijedili (2:1). No, sam rezultat nije bio najvažniji. I prije i poslije susreta uslijedili su razgovori čelnika domaćina i gostiju.

 AnteB-foPos-juniori s francuzima

Jean Ivo Šagolj (podrijetlom iz Konjica) ispričao je podulju priču kako je došlo do gostovanja FC Tretsa u Tomislavgradu, boravka u Kupresu u motelu Adria ski te nastupima u Hercegovini. Tu se našao i predsjednik HNK Tomislav Ilija Bagarić. Pojasnio je ovu sportsku suradnju s Francuzima.

– Preko naše web stranice gospodin Šagolj pozvao je naš klub da dođemo na njihov turnir. Mi smo se odazvali tom pozivu s 50-tak naših momaka. Naš domaćin Šagolj puno je učinio za naš boravak u tom kraju. Potom smo ih mi pozvali u naš grad a svi su se smjestili na Kupresu. Igrali smo susret s njima kao i Kupres pa smo dogovorili susret i s Posušjem te Zrinjskim u Mostaru. Dogovara se i uzvrat što je nešto iznad samoga sporta, pojasnio je Bagarić.

 AnteB-pos-Francuzi-predsjednici klubova

Na kraju su porazgovarali i dvojica predsjednika HŠK Posušje Dario Sesar i FC Trets Accolla Cyris. Gosti su se radovali ljepotama Hercegovine pa i posuškog Mokrog doca koji je bio u sjaju i zelenilu travnjaka, a posebice dočeku domaćina s Mokrog doca.

Večernji list/Pero Crnogorac

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading