Select Page

Mostar: Na 3.državnom natjecanju u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe nastupili i Posušani

Mostar: Na 3.državnom natjecanju u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe nastupili i Posušani

Za vikend je održano je 3.državno natjecanje u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe. Ovo natjecanje održano je u dvorani STK MOSTAR, u organizaciji Udruženja gluhih sportaša u BiH i SUGN “STARI MOST” u HNŽ-u, te koordinatora Dalibora Bakule.

Nastupili su igračice i igrači iz BiH (SUG “MLADOST” SARAJEVO,SKGN “VRBAS” B. LUKA, SKGN “SLOGA” MODRIČA, SDGN “NAPREDAK” POSUŠJE i domaćin SUGN “STARI MOST” iz Mostara.

Prvo mjesto u kategoriji muškarci osvojio je Vlado Kočić , drugo mjesto pripalo je Vasiliju Gajiću, a na trećem mjestu su Ostoja Marjanović i Gordan Demirovski.  U kategoriji žene prvo mjesto osvojila je Nada Čanić, drugo mjesto je Jelena Marjanović, a treće mjesto su Samra Čengić i Ella Franković. Spomenuti igrači i igračice će biti birani za nastup u reprezentaciji BiH u nadolazećem Europskom prvenstvu za gluhe i nagluhe.

Posuški igrač Dalibor Bakula i igračica Anita Bakula su nastupili i dostojno predstavljali za SDGN “NAPREDAK” POSUŠJE. Pohvale za domaćina STK MOSTAR za korištenje dvorane i opreme za stolni tenis, stoji u priopćenju.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading