Select Page

MOSTAR: Održana komemoracija za Dragana Vrankića

MOSTAR: Održana komemoracija za Dragana Vrankića

Komemoracija za Dragana Vrankića koji je preminuo nakon duge i teške bolesti održana je danas u Velikoj dvorani hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Na komemoraciji su se okupili članovi obitelji, veliki broj prijatelja i nekadašnjih suradika dugogodišnjeg istaknutog bh. političara.

Današnjim ispraćajem, Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine oprostila se od dugogodišnjeg kolege, prijatelja, istaknutog bh. političara i člana HDZ-a BiH.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u obraćanju je izrazio sućut obitelji i kolegama.

-Draganov život bio je potpuno ispunjen, kako u obiteljskom, radnom ili političkom djelovanju. Upravo ovaj radni životni put obitelj je uskratio za mnoge zajedničke radosti, što neki nikada neće moći razumjeti ni dokučiti. U svakom dijelu svog života naš Dragan je ostavljao trag, kojeg zajedno dugo vremena slijedimo.

Dragi Dragane, opraštajući se od tebe nisam citirao mnoštvo izrečenog u sličnim prigodama, reći ću ti zbogom i doviđenja prijatelju.

Ispunio si svoje životno poslanje i našao svoj mir.

Iza sebe ostavljaš svoje bogatstvo, svoju Draganu, Anu, Zdravku i Marina, čitavu svoju obitelj, sve nas prijatelje koji krećemo dalje u vjeri da idemo pravim putem.

Do ponovnog susreta, u nebu, počivaj u miru nebeskog prostranstva dragi prijatelju, kazao je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović.

Na održanoj komemoraciji obratili su se još i Milica Pehar, ispred Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina, Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije, Slavko Marin, predsjednik Lovačkog saveza Herceg Bosne i Jasmin Pilica, zamjenik glavnog revizora Ureda za reviziju institucija Bosne i Hercegovine.

Vecernji.ba

OGLASI

Loading