Select Page

NAČELNIK BAGO UGOSTIO POBJEDNIKE TURNIRA MEĐUGORJE CUP 2020.

NAČELNIK BAGO UGOSTIO POBJEDNIKE TURNIRA MEĐUGORJE CUP 2020.

Najbolji posuški nogometaši početnici okupili su se danas u Općinskoj vijećnici općine Posušje. Povod okupljanja je nedavno održani dječji nogometni turnir Međugorje Cup 2020. na kojemu je u oštrom natjecanju nogometnih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine u konkurenciji početnika uvjerljivo najbolja bila mala ekipa HŠK Posušje. Predvođeni trenerom Ivanom Orečem mališani su nanizali sve pobjede na turniru, a uz nagradu za prvo mjesto uzeli su još dvije nagrade: najboljim strijelcem turnira proglašen je Marko Rezo, a najboljim igračem Paulo Bašić.

Razigrani nogometaši pohvalili su se nanizanim pobjedama na turniru, ali i kazali kako su i dosada bili uspješni te nizali pobjede. Tako je većina ovog sastava i prošle godine bila na prijemu kod Načelnika i to po osvajanju DFA lige Bosne i Hercegovine. Načelnik Branko Bago čestitao je malim gostima, njihovom klubu, treneru i roditeljima na pobjedi te rekao kako je ponosan na njihov uspjeh. Nogometašima je zaželio nizanje uspjeha na terenu, ali i u školskim klupama, te kazao kako će Općina i dalje biti od pomoći i na raspolaganju.

Ovim putem ističemo kako Općina Posušje zadnjih godina, uz pomoć ostalih institucija, intenzivno pomaže Upravi HŠK Posušje u uređenju stadiona Mokri Dolac i njegovog šireg okoliša te pristupnih puteva. Tako je izgrađeno pomoćno igralište s umjetnom travom, potom nove klupske prostorije iznad svlačionica, mreža puteva oko stadiona, rasvjeta, a park i parkiralište su u izgradnji. Osim infrastrukturnih radova, pojačana je i financijska pomoć te je Općina proračunsku stavku izdvajanja Športskom savezu s prijašnjih 110.000,00 KM u 2020. godini podignula na 210.000,00 KM.

Na kraju još jednom čestitamo malim nogometašima te donosimo njihova imena:

▪️Bagarić Marijan

▪️Bašić Paulo

▪️Bešlić Ante

▪️Čamber Emanuel

▪️Jukić Pavle

▪️Kevilj Andro

▪️Lončar Karlo

▪️Miličević Luka

▪️Penava David

▪️Rezo Marko

▪️Sabljo Ivan

▪️Sesar Marko

OGLASI

Loading