Select Page

NAJAVA: “Kokoš” u Posušju!!!

NAJAVA: “Kokoš” u Posušju!!!

U nedjelju u 20 sati u kinodvorani u Posušju bit će izvedena predstava “Kokoš” u režiji Tine Laco i Ive Krešića, a u izvedbi ansambla Malog teatra Mostar.

Ovo je ujedno i prva predstava novoosnovanog Malog teatra. Nastala je prema motivima dramskog teksta “Kokoš” ruskog pisca Nikolaja Koljade. Ideja redatelja Ive Krešića i Tine Laco bila je načiniti zaokret od klasične postavke ove realistički obojene dvočinke, te inkorporirati probrane tekstualne motive u areal suvremene kulture, pri čemu se naglasak stavlja na suptilne granice između “stvarnog” svijeta, svijeta kazališne umjetnosti i svijeta masovnih medija. Tekst “Kokoš” tako je pretvoren u konstantno ironizirano poigravanje glumaca samih sa sobom, sa svojim partnerima i svijetom “izvana”.

U predstavi glume: Monika Kolar, Mario Ćeškić, Ružica Jukić, Mia Šušak i Kristian Pandža. Redatelj predstave Ivo Krešić sretan je zbog finaliziranja prvog projekta Malog teatra, te izražava svoju zahvalnost svima onima koji su pružili potporu ovoj predstavi na bilo koji način.

IZVEDBE

21. rujna u 20 sati (Posušje)
24. rujna u 20 sati (Široki Brijeg)
25. rujna (Etno selo Međugorje)

Vjerujemo da će se Posuška publika odazvati u velikom broju.

kokos5 kokos4 kokos3 kokos2 kokos1

Posusje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading