Select Page

NAJAVA: “Kokoš” u Posušju!!!

NAJAVA: “Kokoš” u Posušju!!!

U nedjelju u 20 sati u kinodvorani u Posušju bit će izvedena predstava “Kokoš” u režiji Tine Laco i Ive Krešića, a u izvedbi ansambla Malog teatra Mostar.

Ovo je ujedno i prva predstava novoosnovanog Malog teatra. Nastala je prema motivima dramskog teksta “Kokoš” ruskog pisca Nikolaja Koljade. Ideja redatelja Ive Krešića i Tine Laco bila je načiniti zaokret od klasične postavke ove realistički obojene dvočinke, te inkorporirati probrane tekstualne motive u areal suvremene kulture, pri čemu se naglasak stavlja na suptilne granice između “stvarnog” svijeta, svijeta kazališne umjetnosti i svijeta masovnih medija. Tekst “Kokoš” tako je pretvoren u konstantno ironizirano poigravanje glumaca samih sa sobom, sa svojim partnerima i svijetom “izvana”.

U predstavi glume: Monika Kolar, Mario Ćeškić, Ružica Jukić, Mia Šušak i Kristian Pandža. Redatelj predstave Ivo Krešić sretan je zbog finaliziranja prvog projekta Malog teatra, te izražava svoju zahvalnost svima onima koji su pružili potporu ovoj predstavi na bilo koji način.

IZVEDBE

21. rujna u 20 sati (Posušje)
24. rujna u 20 sati (Široki Brijeg)
25. rujna (Etno selo Međugorje)

Vjerujemo da će se Posuška publika odazvati u velikom broju.

kokos5 kokos4 kokos3 kokos2 kokos1

Posusje.net

OGLASI

Loading