Select Page

Najbolji strijelac Posušja između ostanka i odlaska: Sve su opcije otvorene

Najbolji strijelac Posušja između ostanka i odlaska: Sve su opcije otvorene

Nogometaši Posušja potvrdili su ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u posljednjem kolu protiv Veleža pobjedom 2:1. Iako su im i ostali rezultati u posljednjih 90. minuta išli na ruku, oni su odradili i svoj dio posla i savladali Veleža golom najboljeg strijelca kluba, Gabrijela Bobana, u 90. minuti iz penala.

– Znali smo da će Velež doći rasterećen na utakmicu, a takve ekipe su uvijek najopasnije i nije lako igrati protiv njih. Ali, dali smo sve od sebe i na krau, mislim, potpuno zasluženo pobijedili, govori za Sport1 Gabrijel Boban.

Nadali su se u Posušju da bi ranije mogli osigurati ostanak u društvu najboljih, ali ipak do toga nije došlo.

– Sezona je bila dosta turbulentna. U prvom dijelu sezone smo igrali jako dobro i odmakli smo se malo od zone ispadanja. U drugi dio sezone smo krenuli jako loše, ali eto na kraju smo uspjeli ostati. Odigrali smo par dobrih utakmica i potpuno zasluženo ostali u ligi.

Česte promjene trenera, a trojica su vodila momčad sa Mokrog Doca, sigurno su utjecala na samu ekipu.

– Sigurno da nije lako kada se treneri tako mijenjaju. Nije lako ni trenerima, a ni nama igračima provesti sve ideje što oni imaju kada dođu. Vremena nema puno, ali opet profesionalac si i moraš odraditi to i dati sve od sebe za dobar rezultat.

Gabrijel Boban je zadovoljan svojom epizodom u Posušju.

– Kada se uzmu u ozbir sve okolnosti, zadovoljan sam ovom sezonom, ali sigurno da može i bolje i više. Mislim da je dolazak u Posušje ljetos bio pravi potez.

Njemu istječe ugovor sa krajem sezone, a još uvijek nije odlučio što dalje.

– Tako je. Ugovor mi istječe. Još nismo ništa konkretno dogovorili. Bilo je nekoliko kratkih razgovora sa klubom samo. Ali evo, vidjet ćemo u narednom periodu šta će biti, sve opcije su otvorene i da ostanem i da odem. Ima i nekih drugih ponuda, tako da ćemo vidjeti što je najbolje.

Premijer liga mu se prilično dopala, a posebno jedna stvar.

– U ovih godinu dana koliko sam tu, mogu reći da mi se svidjelo prvenstvo. Neizvjesna je svaka utakmica, svatko svakoga može pobijediti i sve je nekako u pet deka što se kaže. Tako da je intereasntna liga. Najsnažniji dojam na mene je ostavilo koliko gledatelja ima na skoro svim utakmicama. To mi se baš svidjelo.

Sport1. Ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading