Select Page

NK Posušje prvak u ligi veterana. Posljednja utakmica lige: Posušje – Rakitno pripala Posušju

NK Posušje prvak u ligi veterana. Posljednja utakmica lige: Posušje – Rakitno pripala Posušju

U posljednjoj utakmici Regionalne nogometne lige veterana snage su odmjerili veterani NK Posušje s veteranima NK Rakitno. U utakmici koja nije imala značaja za poziciju na tablici lige, pobjedili su veterani Posušja rezultatom 4:1. Golove za Posušje postigli su Ivan Čutura Bađi, Danijel Pandžić, Ivan Čamber i Ivan Oreč, dok je jedini gol za Rakitno dao Željko Pavković Faja.

„Danas je ovo naš gradski derbi. Rivalitet je velik. U Rakitnu su nas ljudi zasluženo dobili. Danas su poveli, ja sam se bojao, iako utakmica nije imala rezultatski značaj jer mi smo već prvaci lige.Nismo imali imerativ pobjede, ali slast pobjede se na kraju obistinila i zasluženo smo pobjedili. Mi kad smo kompletni, odlični smo“, kazao je za naš radio ispred ekipe veterna NK Posušje Jerko Ćesić Ljudina.

„Posušje je zasluženo pobjedilo. Osvojili su naslov i čestitamo im na tome. Mi smo danas imali deficit s igračima. Falilo je petero igrača i to pet igrača koji su standradni i možda najkvalitetniji. No, to ne umanjuje pobjedu Posušja“, kazao je za naš radio Damir Dado Ivanković iz ekipe veterana NK Rakitno.

Posušje je prvak sezone 2021./2022. godine Regionalne nogometne lige veterana. „Kamen Ivanbegovina je prošle godine bila prva. Mi smo ih pokorili ove godine. Mislim da smo zasluženo prvi, uz poštovanje svih drugih koji sudjeluju. Biti prvi je u nogometu velika draž. Mi provomiramo naše Posušje u ovim zamaklim godinama. Liga nam je kvalitetna i svaka ekipa ima nekoliko jakih igrača koji su nekada žarili i plalili nogometnim terenima na ovim prostorima. Mi smo ponosni na prvo mjesto i osvojenu ligu“, kazao je Jerko Ćesić Ljudina koji je pohvalio cijelu svoju ekipu Posušja, uzvraćajući im time na riječima da je upravo Ljudina pokretač i motor svoje ekipe.

Na kraju Nogometne lige veterna NK Rakitno je završio peti na ljestvici. „Razlog su upravo ove ozljede koje su mučile našu ekipu kroz zadnjih nekoliko kola. Mi nemamo širok kadar, kada smo kompletni onda smo opasni, a kada nam fali dva ili tri standardna igrača onda je sve teže izvedivo. No, sve je to dobro. Prvenstvo je završilo, svi smo živi i zdravi. Dogodine startamo ponovo, boriti se i nadat se boljem,“, kazao je za naš radio Ivanković.

Radioposusje.ba (Z. Pišković, foto: M. Bešlić Bubalo)

OGLASI

Loading