Select Page

NOGOMET: Posušanin Ivan Bašić na popisu Mladena Žižoviča!

NOGOMET: Posušanin Ivan Bašić na popisu Mladena Žižoviča!

Šef struke peterostrukog prvaka BiH, Mladen Žižović danas je u Mostaru obavio prozivku nogometaša za nastavak Premijer lige BiH.

Mnogo pojačanja doveo je najtrofejniji nogometni klub u BiH, ali na popisu Mladena Žižovića našla su se dva igrača koja su svoj nogometni put počela graditi na posuškom Mokrom Docu.

Riječ je o Tomislavu Barišiću koji je ljetos obukao dres s lentom, no veliko iznenađenje na Žižovićevu popisu je Ivan Bašić.

Bašić je svoj nogometni put počeo na Mokrom Docu, a kako kadet preselio se Pod Bijeli Brijeg. Odlične partije je pružao u kadetskoj i juniorskoj Premijer ligi, gdje je nosio kapetansku traku. Tako će sedamnaestogodišnji Posušanin proći kompletne pripreme s HŠK Zrinjski Mostar i probati se nametnuti struci ovog kluba.

Bašić će tako sa svojim klubom putovati prvo u Međugorje, pa nakon toga na desetodnevne pripreme u Umag. Posušanin je jučer obavio liječnički pregled i jutros je s Mostarcima odradio prvi trening.

Nakon prozivke medijima se obratio Mladen Žižović: Danas su se odazvala 33 igrača s tim da smo tu priključili nekoliko juniora. Počinjemo s treninzima, a u hodu ćemo probati riješiti i igrački kadar i nadamo se da ćemo do odlaska u Umag na desetodnevne pripreme imati ekipu koja će iznijeti teret prvenstva i kupa u ovoj sezoni.

Smatram da smo u ovom trenutku napravili dobar dio posla, čini mi se i više od onoga što sam ja očekivao. Uspjeli smo od prvog dana kompletirati 80% ekipe. Nadamo se da ćemo do odlaska na pripreme dovesti još nekoliko igrača koji će pojačati konkurenciju u našem timu. Napustili su nas Ivan Lendrić koji je otišao u Željezničar, Staniša Mandić, bit će tu još nekoliko odlazaka, ali ne bih sada pretjerano o imenima.

Posuški.info

OGLASI

Loading