Select Page

Obavijesti za putnike u Sarajevo

Obavijesti za putnike u Sarajevo

Polazak za Sarajevo na susret s papom bit će u noći s petka na subotu u 3:00 sata, ispred župnoga ureda i na franjevačkom igralištu.

Treba doći barem 10 minuta prije 3:00 sata. Nemojmo kasniti i time stvarati dodatne gužve! Svakako treba prije polaska odmorit i spavati, što je više moguće, kako bi se izdržalo napore sutrašnjega dana.

Prije ulaska na stadion bit će detaljan pregled svih hodočasnika. Ne smiju se unositi nikakvi metalni predmeti, sprejevi, metalna ili staklena ambalaža i kišobrani. Sa sobom treba ponijeti hrane tj. sendviča za cijeli dan te dovoljno tekućine. Hrana mora biti u kartonskoj ili papirnoj ambalaži. Obući se treba prikladno i svakako imati i dugi rukav. Treba dobro paziti na osobne stvari i ne nositi predmete veće vrijednosti. Popodne ćemo sudjelovati i na susretu pape s mladima u Nadbiskupijskom centru. Uskoro ćemo objaviti i popise autobusa – javljaju iz župnog ureda Posušje

Ispred župnog ureda Posuški Gradac informacija da su stigle ulaznice za misu sa papom Franjom u Sarajevu, 06.06.2015.

Svi koji su se prijavili, bilo da putuju organizirano autobusima ili osobnim vozilima mogu podići svoje ulaznice: U ponedjeljak od 9-12 sati.

Karta za one koji putuju autobusom stoji 20 KM. Platit će je preuzimajući ulaznicu u Župnom uredu.

zupa-posusje.com/posuski-gradac.com

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading