Select Page

Održana 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Održana 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj

U zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, održana je 13. sjednica Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na sjednici Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj razgovaralo se o potrebama za izmjenama i dopunama prostornog plana Županije Zapadnohercegovačke, rješavanju pitanja upravljanja otpadom u Županiji Zapadnohercegovačkoj, te koordinaciji rada inspekcijskih službi u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Izvršen je pregled dosadašnjih ključnih zaključaka Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i pregled aktualnosti vezanih za projekte i programe EU.

Na sjednici Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj bili su prisutni članovi Vijeća, kao i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke Zvonimir Širić i ravnatelj Uprave za inspekcijske poslove Nikica Tomas.

Vijeće je tijelo Vlade Županije Zapadnohercegovačke, ima savjetodavnu ulogu u procesima definiranja, provedbe, monitoringa, evaluacije i izvještavanja u realizaciji prioriteta u Županiji Zapadnohercegovačkoj i djeluje u skladu s načelima partnerstva i suradnje.

Stručne i administrativne poslove za potrebe rada Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Županiji Zapadnohercegovačkoj obavlja Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

OGLASI

Loading