Select Page

Održana redovna godišnja Skupština HŠK “Posušje”

Održana redovna godišnja Skupština HŠK “Posušje”

U općinskoj vijećnici u Posušju u srijedu održana je Skupština Hrvatskog športskog kluba “Posušje”.

Tom prigodom predsjednik kluba Damir Jurišić podnio je financijsko izvješće o stanju kluba te iznio planove za naredno razdoblje, te je imenovana nova Uprava.

Rečeno je kako se u prošloj godini puno radilo na poboljšanju infrastrukture gdje je između glavnog i pomoćnog terena postavljenja ograda-mreža u visini 2 metra, na katu objekta svlačionice postavljeni otvori, pod u prostorijama svlačionica te natkrivena tribina na pomoćnom terenu.

Na infrastrukturi će se raditi i u ovoj godini, tako da bi se do početka četvrtog mjeseca trebao postaviti drugi dio umjetne trave na pomoćnom igralištu. Time će infrastruktura Mokrog Doca postati ozbiljan športski kompleks koji će nuditi svoje športsko-rekreativne sadržaje sportašima i klubovima kako iz BiH tako i iz inozemstva.

Od športskih rezultata istaknut je osvojeni naslov jesenskog prvaka u Drugoj ligi FBiH – Jug, kadeti su prvaci Omladinske lige BiH, a Marko Galić najbolji sportaš u kategoriji „najbolji junior“ u izboru Športskog saveza.

Radilo se i na promociji kluba akcijom „Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas“ kojom se animirao veći broj ljudi da se učlani i pomogne u funkcioniranju kluba.

Na kraju je istaknuto kako je glavni cilj ostati na prvom mjestu u Drugoj ligi FBiH – Jug.

Posušje.net

OGLASI

Loading