Select Page

ODRŽANO STUDIJSKO PUTOVANJE: „RAZMJENA ISKUSTAVA I DOBRE PRAKSE“

ODRŽANO STUDIJSKO PUTOVANJE: „RAZMJENA ISKUSTAVA I DOBRE PRAKSE“

 JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG  u suradnji sa Agencijom za razvoj ZADRA NOVA 24. i 25. travnja 2023. godine organizirala je studijsko putovanje: „Razmjena iskustava i dobre prakse“.
Na studijskom putovanju sudjelovali su predsjednik Vlade ŽZH sa ministrima, predsjednik Skupštine, načelnici i gradonačelnici lokalnih jedinica, ravnatelji zavoda i ravnatelji Domova zdravlja. Ispred Zadrarske županije sudjelovali su Župan sa suradnicima, predsjednik Skupštine, načelnici i gradonačelnici lokalnih jedinica, ravnatelji zavoda i Domova zdravlja.

Predstavnici  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije upoznali su sudionike sa nadolazećim Interreg VI-A IPA Programom prekogranične suradnje Hrvatska-BiH-Crna Gora 2021-2027.

U sklopu studijskog putovanja obišao se Poduzetnički inkubator Biograd na Moru, te Poljoprivredna zadruga “Maslina i vino” koji su financirani sredstvima EU.

Ravnatelj JU Razvojne agencije ŽZH-HERAG Radoslav Luburić zajedno sa ravnateljicom Agencije za razvoj ZADRA NOVA Marinom Dujmović Vuković iskazali su zadovoljstvo studijskom posjetom i razmijenjenim iskustvima, te sklopljenim partnerstvima za nadolazeće projekte.

Studijsko putovanje se organiziralo u sklopu financijske potpore Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za projekt: „Primjer dobre prakse i prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine“.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading