Select Page

Okupljanja u mlađim kategorijama košarkaške reprezentacije BiH: Priliku dobili i mladi posuški košarkaši

Okupljanja u mlađim kategorijama košarkaške reprezentacije BiH: Priliku dobili i mladi posuški košarkaši

Ovoga tjedna u Bosni i Hercegovini je održano okupljanje širih popisa košarkaša iz mlađih kategorija s prostora cijele Bosne i Hercegovine. Na okupljanja su se odazvali i članovi Košarkaškog kluba Posušje iz kategorije mlađih kadeta te kadeta.  

Kontrolni trening s kandidatima za mušku U-14 reprezentaciju Bosne i Hercegovine održan je ovoga utorka na kampusu International Burch University na Ilidži u Sarajevu. Na kontrolni trening pozvano je i troje mlađih kadeta Košarkaškog kluba Posušje: Marko Ramljak, Luka Ramljak i Ante Pišković. Izbornik Adnan Hodžić testirao je potencijalne reprezentativce, pa su nakon prvog kruga testiranja uspješno prošli dalje Marko Ramljak i Luka Ramljak.

Spomenimo i da je početkom ovoga tjedna održan kontrolni trening sa kandidatima za U – 16 reprezentaciju. Trening je održao izbornik Boban Ninić u Širokom Brijegu za košatkaše kadete s područja Hercegovine. Na ovo pak šire okupljanje pozvani su bili košarkaši Posušja iz kadetske kategorije: Luka Bašić, Lukas Jurišić, Antonio Milićević i Matej Miloš.

Inače, bliži se i kraju liga mladih o okviru Košarkaškog saveza Herceg Bosne u kojoj igraju mlađe kategorije Košarkaškog kluba Posušje. Mlađi kadeti Posušja kao i kadeti treći su na tablicama svojih kategorija.

Spomenimo i podsjetimo i kada već govorimo o okupljanjima i pozivima, da je i Marko Protrka boravio sredinom travnja u Vodicama na okupljanju hrvatske U-16 reprezentacije i to na poziv Hrvatskog košarkaškog saveza.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading