Select Page

OO HDZ BIH POSUŠJE: Priopćenje za javnost

OO HDZ BIH POSUŠJE: Priopćenje za javnost

Iako se u cijeloj kampanji nismo osvrtali, a nije nam bila niti namjera, na ponašanje drugih političkih subjekata, osjećamo se dužnim prema žiteljima općine Posušje reagirati.

S obzirom na pozivanje kandidata Platforme na sučeljavanje s Antom Begićem, obavještavamo javnost kako se budući načelnik općine Posušje Ante Begić svakodnevno “sučeljava” sa žiteljima općine Posušje koji mu iskazuju potporu.

Također, u protekla dva mjeseca se “sučelio” s brojnim predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti, počevši od predsjednika Federacije BiH, federalnih ministara, direktora javnih poduzeća i ustanova s kojima je već dogovorio potporu kod realizacije brojnih projekata koje namjerava realizirati u budućem mandatu.

Sučelit će se i sa svakom osobom koja je sposobna odgovarati za izgovorene riječi i sa svakom osobom iole uljuđenog ponašanja.

Ovo priopćenje ne pišemo radi kandidata Platforme, koje ne smatramo relevantnim sugovornicima, već vođa Platforme, kwislinga, koji u nedostatku kandidata na listama, koriste zdravstvene probleme ljudi kandidirajući ih na listama za predstojeće Lokalne izbore, umjesto da tim ljudima pruže pomoć koja im je više nego potrebna. Nama je uistinu žao tih ljudi.

Isti ti platformaši, kwislinzi, poturice i izdajnici hrvatskog naroda su u razdoblju od 2006. do 2010. godine, dok su bili na vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, opustošili županijski proračun za 100 milijuna konvertibilnih, doveli rudnike boksita na rub propasti, uništili županijske ljekarne i turističku zajednicu.

Njihov dug Vlada HDZ-a je morala vraćati do 2015. godine, a zadnjih pet godina se vidi i te kakav napredak u infrastrukturnom, gospodarskom i svakom drugom smislu, a sve pod vodstvom Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Nadamo se kako više nećemo morati reagirati, jer svako drugo priopćenje neće biti ovako blago.

Izborni stožer OO HDZ BiH Posušje

Odjel za informiranje

OGLASI

Loading