Select Page

Općina Posušje sudjeluje u ekološkoj kampanji „Priroda ne poznaje otpad“

Općina Posušje sudjeluje u ekološkoj kampanji „Priroda ne poznaje otpad“

Danas je na području Parka prirode Blidinje uspješno provedena ekološka kampanja “Priroda ne poznaje otpad“ u organizaciji Općine Posušje. Današnje aktivnosti dio su zajedničkog projekta općina Posušje, Jablanica i Tomislavgrad koji se provodi u suradnji s njemačkom razvojnom agencijom Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).
U sklopu današnjih aktivnosti 130 učenika Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, u pratnji učitelja i ravnatelja, sudjelovali su u prikupljanju otpada na području Masne Luke.
Ova kampanja je imala i edukativan karakter tako da su svi učenici upoznati s potrebom zaštite okoliša, pravilnim zbrinjavanjem otpada, kao i pravilima ponašanja za vrijeme boravka u prirodi i planini. U sklopu cijelodnevne radionice organiziran je kviz znanja kako bi se učenike potaklo na interaktivnost pri usvajanju novih vještina i znanja. Po završetku organiziran je ručak za sve sudionike ekološke kampanje.
Zahvaljujemo se našoj policiji i djelatnicima Doma zdravlja koji su tokom cijelog dana brinuli o sigurnosti svih sudionika.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading