Select Page

Organiziran odlazak na utakmicu Hrvatska – Grčka iz svih gradova Herceg-Bosne

Organiziran odlazak na utakmicu Hrvatska – Grčka iz svih gradova Herceg-Bosne

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije “Uvijek vjerni – Herceg Bosna” 9. studenoga za svoje članove organizira odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska – Grčka. Kako navode iz Udruge, prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg-Bosne.

Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 9. studenoga 2017. Putuje se najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb slijedi druženje s navijačima u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga navijači će krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice slijedi povratak autobusima.

Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4. studenoga, do 21 sata. Broj mjesta je ograničen.

“Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail marketing@uvijekvjerni.info i tel: 063 670 035 i 063 413 464. Također, još jednom napominjemo da se odlukom FIFA-e i nacionalnih saveza odustalo od odlaska gostujućih navijača i hrvatski navijači neće imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti ćemo organizirati gostovanje”, navode iz Udruge navijača “Uvijek vjerni – Herceg-Bosna”.

Obavijest za članove koji idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu

Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12 sati, a dobrodošli ste i ako dođete ranije. Ukoliko nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir.

“Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku hrvatskoj reprezentaciji”, navodi se u priopćenju Udruge navijača “Uvijek vjerni – Herceg-Bosna”.

grude-online

OGLASI

Loading