Select Page

Otvoren natječaj za prijavu radova na WHF No.14.

Otvoren natječaj za prijavu radova na WHF No.14.

Natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.14. koji će se održati u Širokom Brijegu od 28. do 30.7.2016. godine otvoren je 1. lipnja ove godine.

Kao i do sada, na natječaj se mogu prijaviti glazbenici, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon selekcije, žiri će odlučiti o najboljima.

Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail glazba@whfest.com, a autori kratkih filmova mogu na mail film@whfest.com slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail kratka.prica@whfest.com. Priča ne smije biti ranije objavljena, a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Festival će se održati na dobro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.

Prošlih godina to su bili Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…, a i ove godine očekujemo zvučna imena.

Natječaj je otvoren do 1. srpnja 2016. godine.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici festivala – www.whfest.com

OGLASI

Loading