Select Page

Otvorena izložba pasa u Posušju: Više od 300 pasa s preko 100 pasmina!

Otvorena izložba pasa u Posušju: Više od 300 pasa s preko 100 pasmina!

Načelnik općine Posušje Ante Begić danas je svečano otvorio Međunarodnu izložbu pasa svih rasa Memorijal Robert Oreč “Bobo” koja se održava u utorak, 29. i srijedu, 30. kolovoza na Ilijinom brdu.

  • Drago nam je da možemo ugostiti ovoliki broj natjecatelja i ljubitelja životinja u našem gradu. Kinološko društvo već dugi niz godina organizira ovu manifestaciju gdje će kroz dva dana biti izloženo više od 300 pasa iz dvadesetak zemalja. To su impresivne brojke i zato zahvaljujem i čestitam organizatorima, a ujedno pozdravljam i obitelj pok. Roberta čije manifestacija nosi ime. Ovim putem Pozivam sve naše Posušane da posjete izložbu, roditelje da povedu djecu da vide ove prelijepe pse i da podrže manifestaciju svojim dolaskom.

Biti će održane dvije državne izložbe pasa CAC i dvije međunarodne izložbe pasa CACIB na kojima će suditi 10 sudaca.

Prijavljeno je 305 pasa u 100 različitih pasmina, a u svim kategorijama biti će izabrane najbolje pasmine, a vlasnici će biti nagrađivani poklonima i pokalima.

Organizatori su Kinološka udruga Posušje i Kinološki savez Herceg-Bosne, a događaj je to koji se održava u sklopu Posuškog lita.

OGLASI

Loading