Select Page

Papige ‘sklonjene’ iz parka jer su psovale posjetitelje

Papige ‘sklonjene’ iz parka jer su psovale posjetitelje

Pet novih papiga u parku divljih životinja Lincolnshire osoblje će privremeno skloniti s očiju i iz ušiju javnosti jer su neprestano psovale posjetitelje. 

Nepristojne papige stigle su u park divljih životinja Lincolnshire 15. kolovoza. Provele su karantenu u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je voditelj parka. 

Steve Nichols rekao je da je psovanje papiga nasmijavalo osoblje, što je, pak, pet sivih afričkih papiga samo poticalo da nastave, prenosi Independent. 

Nichlols je kazao da je park i prije udomljavao “bezobrazne” papige i da je to “vrlo komično”. 

“No slučajno smo udomili pet papiga istog tjedna i sve su provele karantenu zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna papiga pogana jezika”, rekao je Nichols. 

“Što više psuju, to se vi više smijete pa ih to motivira da psuju i dalje”.

Papigama nije dugo trebalo da s opscenostima počnu i u parku. 

“Doslovno nam je već nakon 20 minuta rečeno da su psovale posjetitelje i svakakvi prostakluci su izgovoreni”, rekao je Nichols. 

Iako su posjetitelji vidjeli smiješnu stranu situacije, park je odlučio povući papige iz javnosti jer se bliži vikend i doći će puno djece.

Prostakuše će biti razdvojene i odvojeno smještene u nastambu s pristojnim papigama pa se u upravi parka nadaju da će okruženje i njih upristojiti. 

vecernji.ba

OGLASI

Loading