Select Page

Pjesma ”Lutka” najtraženija pjesma za prvi ples

Pjesma ”Lutka” najtraženija pjesma za prvi ples

Pjesma ”Lutka” grupe S.A.R.S. najčešća je pjesma za prvi ples na vjenčanjima u Hercegovini. Među pjesmama za prvi ples su pjesme Olivera Dragojevića, grupe Dalmatino, Bosutskih bećara, Gibonnija.

Od stranih izvođača često za prvi ples svira ”Wonderful tonight” Erica Claptona i Always on my mind od Elvis.
”Pjesma od grupe S.A.R.S. je najtraženija za prvi ples, a nakon nje najčešće se traže Oliverove ”Kad mi dođeš ti” i ”Cesarica”.

Većinom mladenci traže domaće pjesme, a u manjoj mjeri strane pjesme”, rečeno nam je iz grupe ”Maestral”.

Grupa ”Sinergija” je potvrdila da je ”Lutka” najtraženija. Na drugo mjesto su stavili pjesmu ”Ljubav jedina” od Dalmatina, a na treće ”Moj lipi anđele” od Olivera Dragojevića.

”Također su tražene pjesme Wonderful Tonight od Erica Claptona, ”Stotinama godina” od Jacquesa Houdeka i ”Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” od Thompsona”, rečeno nam je iz ”Sinergije”.

Grupa Enigma je kreirala također listu najtraženijih pjesama za prvi ples. Na njihovoj listi se nalaze sljedeće pjesme: ”Lutka” (S.A.R.S.), ”Želim te noćas” (Bosutski bećari), ”Sad kada došla si” (Bosutski bećari), ”Vjeruj mi kad ti kažem da te volim” (Oliver Dragojević), ”Sreća je tamo gdje si ti” (Oliver Dragojević), ”Moj lipi anđele” (Oliver Dragojević), ”Ljubav jedina” (Michael Starčević), Sva u bijelom (Michael Starčević), ”Bogu fala da si tu” (Đani Stipaničev), ”Tamo gdje je srce” (Dražen Zečić), ”Lipa moja” (Gibonni), ”Ti si čovjek za mene” (Doris Dragović), ”Princeza” (Dado Topić & Slađana Milošević), ”Božanstvena ženo” (Miroslav Ilić), ”Wonderful tonight” (Eric Clapton) i Always on my mind (Elvis).

moje.ba

OGLASI

Loading