Select Page

Platforma s više od 700 tisuća posjeta znak uspješne suradnje SUM-a, ministarstava, zavoda…

Platforma s više od 700 tisuća posjeta znak uspješne suradnje SUM-a, ministarstava, zavoda…

Sastanak predstavnika Sveučilišta u Mostaru, ministara obrazovanja, znanosti, kulture i sporta i ravnatelja zavoda za školstvo/obrazovanje županija u kojima se nastavni plan i program izvodi na hrvatskom jeziku, voditelja Odjela za znanost i obrazovanje HNS-a, ravnatelja Katehetskog ureda Biskupske konferencije BiH te nakladnika održan je preko Google Meeta kako bi se sagledala trenutačna situacija u projektu nastave na daljinu.

Analizirano je održavanje nastave, kako one u produkciji SUM TV-a i emitiranja na RTV Herceg Bosne od 1. do 5. razreda osnovne škole tako i nastave preko online platforme skole.sum.ba od 6. do 9. razreda osnovne škole.

Važno je naglasiti kako uskoro počinju s emitiranjem i sati vjeronauka koji se rade u suradnji s Katehetskim uredom Biskupske konferencije. U razdoblju od 23. ožujka do 1. travnja stranice skole.sum.ba pregledane su više od 770 tisuća puta, od čega je oko 70% pristupa preko mobilnih uređaja.

Dogovoreni su daljnji koraci glede produkcije i distribucije nastave te su velike pohvale upućene svim školama, učiteljima, nastavnicima i pojedincima koji sudjeluju u produkciji i emitiranju sadržaja te partnerima u projektu, HT Eronetu i RTV Herceg Bosne, prenosi Večernji

Koordinacija svih sudionika sastanaka bit će još snažnija kako bi zajedničkim snagama pronašli najbolje načine za održavanje nastave te, u konačnici, uspješno priveli kraju školsku godinu.

OGLASI

Loading