Select Page

Plenković: Uskoro brza cesta od Imotskog do Zagvozda

Plenković: Uskoro brza cesta od Imotskog do Zagvozda

Na stranačkom skupu u povodu 27. obljetnice osnutka HDZ-a u Imotskom premijer Andrej Plenković obećao je izgradnju dviju zdravstvenih ustanova u tom kraju te brze ceste od Imotskog do Zagvozda.

Obzirom da se idući tjedan nvršava 100 dana aktualne vlade, izdvojio je i najvažnija postignuća Vlade. “Iza nas je velika cjelovita porezna reforma, iza nas je državni proračun, iza nas je novi zakon o javnoj nabavi, iza nas je plan rasterećenja hrvatskog gospodarstva, iza nas je novi veliki snažni iskorak glede proračunskih sredstava za hrvatske branitelje, za oružane snage, za demografsku obnovu,” poručio je Plenković na skupu u Imotskom.

“Uskoro kreće projekt za izgradnju bolnice u Zagvozdu. Projekti realizacije su pokrenuti, a već se osiguravaju i odvajaju i primarna početna sredstva za tu namjenu. Svi specijalistički pregledi moći će se obavljati u toj ustanovi i neće više biti potrebno odlaziti u Split ili u Zagreb. Iza ovog projekta stoji cijela Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem,” kazao je dr. Kujundžić.

Uz to, Imoćanima je obećao izgradnju brze ceste od Imotskog do Zagvozda te izgradnju palijativnog centra u Domu zdravlja u Imotskom.

HRT

OGLASI

Loading