Select Page

Pogledajte prekrasan videospot Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać

Pogledajte prekrasan videospot Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać

Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać” premjerno je predstavila band-aid pjesmu naziva “Pomozimo zajedno!”, sinoć u kinu Borak u Širokom Brijegu u sklopu otvaranja 17. Mediteran Film Festivala.

Svoj nesebični doprinos i vokalni potpis u izvedbi pjesme dali su Nina Badrić, Tony Cetinski, Željko Bebek, Maja Blagdan, sestre Husar, Ivan Mikulić Civa, zbor Izvor, sestre Palić, Alan Hržica, Stjepan Lach, Đuro Ravenšćak, Ana Galić & Petra Mandić te Martin Šaban.

Glazbu i tekst pjesme je napisao fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Saša Miočić.
Glazbeni video spot, čiji dijelovi su snimani u prostorijama Udruge i glazbenom studiju Morris Studio u Zagrebu, potpisuje produkcijska kuća Kadar iz Širokog Brijega. Spot je premijerno prikazan sinoć nakon što je predstavljen i dokumentarni film „Druga obitelj“ redatelja Zdenka Jurilja koji također govori o radu ove udruge.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje. Pružanje pomoći ogleda se u vidu osiguranja smještaja, prehrane, sufinanciranja troškova prijevoza, potpore pri rješavanju administrativnih zahtjeva i prepreka te pri nastavku školovanja. Volonteri i članovi Udruge dočekuju korisnike prilikom njihovog dolaska u Zagreb, svakodnevno obilaze pacijente koji se nalaze na liječenju u nekoj od zagrebačkih bolnica, donose gotov kuhani obrok, pomažu korisnicima mlađima od 18 godina u školovanju te pomažu članovima njihovih obitelji za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu.Udruga je do sada pomogla više stotina osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske koje su dolazile na liječenje u Zagreb.

Podržite i Vi rad Udruge pozivom na jedan od brojeva humanitarnih telefona – 17000 za područje Bosne i Hercegovine čime donirate 2 KM ili 060 9999 za područje Republike Hrvatske čime donirate 6,25 kuna.

Posušje.net

OGLASI

Loading