Select Page

POSJETITELJI KREĆU NA BLIDINJE, JEDNO OD NAJTRAŽENIJIH MJESTA ZA DOČEK

POSJETITELJI KREĆU NA BLIDINJE, JEDNO OD NAJTRAŽENIJIH MJESTA ZA DOČEK

Jeste spremni za vrhunsku zabavu i jedan od najtraženijih Dočeka? Ovaj vikend mnoštvo posjetitelja zaputit će se prema Parku prirode Blidinje. Poznato je da je to jedno od najtraženijih mjesta za doček Nove godine i za novogodišnje praznike. Očekuju se posjetitelji iz cijele Dalmacije, raznih krajeva Hrvatske i BiH.

Ukoliko još ne znate gdje ćete ispratiti staru i dočekati Novu godinu evo prijedloga!

Osim neizostavnih privatnih zabava u vikendicama, većina ugostiteljskih objekata nudi organiziranu zabavu. Prošle godine su bile iznimno uspješne tako da i ove godine ne sumnjamo u dobru organizaciju naših ugostitelja. Od organiziranih zabava za Novu godinu i novogodišnje praznike izdvajamo.

Restoran motel “Hajdučke Vrleti ” su poznate po izuzetno dobrim zabavama i dobroj atmosferi, već dugi niz godina tradicionalno organiziraju Doček Nove Godine. U ugodnom ambijentu, uz vrhunsku hranu i veliki izbor kvalitetnih pića, zabavljati će Grupa Kontra.

I ove godine biti će organiziran doček u restoranu „STAZA“ na skijalištu. Vesela novogodišnja atmosfera zagarantirana je uz grupu X.

I ove zime na skijalištu će se održati Blidinje Zima Fest, zimski festival koji je svojom kvalitetom i sadržajem oduševio posjetitelje i goste. Festival će se održati 30. i 31. prosinca te 1. siječnja u velikom šatorskom objektu s bogato uređenim interijerom, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom. Prvu večer posjetitelje će zabavljati Jole te DJ. Drugi dan Festivala, na doček Nove 2023.godine, nastupiti će Aleksandra & Matrix band također uz podršku DJ-a, dok će treće večeri posjetitelje zabavljati legendarni Željko Samardžić i Bane Mojićević.

Druženje i zabava je zagarantirana. Ovo će biti još jedno nezaboravno novogodišnje druženje na Blidinju!

OGLASI

Loading