Select Page

Postani član Kluba navijača Mi Hrvati Posušje

Postani član Kluba navijača Mi Hrvati Posušje

U klubu navijača Mi Hrvati Posušje traje akcija učlanjivanja novih članova, a u ovu novu navijačku obitelj preko društvenih mreža i facebook stranice KN CFE Mi Hrvati Posušje u posljednjih 20 dana učlanjeno je 85 ljudi. Klub navijača organizira odlaske na utakmice, svaki novi član dobiva gratis službenu majicu, 15% popusta na www.hnswebshop.hr  i www.footballmania.hr, a jedan član dobiva jednu ulaznicu.

Cijena članirane je 40 KM, za mlađe osobe do 16 godina cijena je 25 KM, a mjesto za učlanjivanje je caffe bar Kamel Posušje.

Prva prilika za sve pogodnosti članstva u klubu čeka vas već povodom utakmice Hrvatska – Portugal, koja se igra 17. studenoga 2020. u Splitu. Budi i ti jedan od 10.000 sretnika na Poljudu. Postani član Kluba navijača Mi Hrvati Posušje i osiguraj svoju ulaznicu za utakmicu na Poljudu.

Misija hrvatskog navijačkog veleposlanstva (CFE) je omogućiti svim hrvatskim navijačima udruživanje u jedinstvenu, službenu i priznatu navijačku zajednicu bez obzira na različitosti u godinama, spolu, nacionalnosti ili pripadnosti. Stvaranje i promoviranje zdrave i pozitivne navijačke kulture, fair-playa na tribinama i gradovima naša je obveza. Kao najbrojniji Klub nacionalnih navijača, a putem brojnih navijačkih aktivnosti, nametnuti se kao korektiv i autoritet svim ciljnim skupinama i aktivnim sudionicima u nogometnoj industriji.

Vizija je i stvoriti najjači Klub navijača prepoznat i cijenjen diljem svijeta te kontinuirani rad na ujedinjenju hrvatskih navijača i zajedničkom nastupu u sportskim i socijalnim okvirima. Povezivanjem navijača u domovini i dijaspori želimo još jače učvrstiti  kroz zajednička tematska druženja i manifestacije. Znanjem, iskustvom i posvećenošću te zalaganjem želimo stvarati dodanu vrijednost i platformu za isticanje posebnosti i ljepota Lijepe naše. U ostvarivanju vizije svi se moramo ponašati sukladno najvišim zahtjevima čestitosti u svim svojim djelovanjima, priopćeno je iz Kluba navijača CFE Mi Hrvati Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

POSTANI DIO ŽKK POSUŠJE

ŽKK Posušje vrši UPISE u školu košarke! Sve zainteresirane djevojčice mogu se pridružiti našim...

Loading