Select Page

Posušje: Nevesinje obranilo titulu „All Star“ i „Dance Star“

Posušje: Nevesinje obranilo titulu „All Star“ i „Dance Star“

Posušje je bilo domaćin sedmog cheerleading i cheerdance prvenstva Bosne i Hercegovine koje je održano jučer u Gradskoj športskoj dvorani,a na kojem je briljirao Plesni klub Let’s dance Nevesinje. Prema riječima i organizatora i gostiju prvenstvo je proteklo u najboljem redu, pogotovo kada je u pitanju organizacijski dio. „Dobili smo puno pohvala i od gostujućih natjecateljica i njihovih voditeljica na račun organizacije prvenstva. Natjecanje za razliku od predhodnih godina je završilo i prije predviđenog vremena, što je pogotovo dobro došlo onima koji su nam došli u goste“, kazala je Sanela Senjak, predsjednica Hrvatskog cheerleading kluba Posušje.

Više od 1000 natjecatelja je bilo u Posušju iz 9 različitih klubova iz Bosne i Hercegovine. Nekoliko noviteta je obilježilo prvenstvo u Posušju. „Prije svega po prvi puta je cijelo prvensto prenosila televizija Oscar C iz Mostara, a ono što smo se mi organizatori potrudili za naše goste, ali i domaće je organizacija prigodnog domjenka. U tom djelu kompletne zasluge možemo pripisati roditeljima naših cheerleadersica. Svakako moramo zahvaliti generalnom pokrovitelju prvenstva općini Posušje, Vijeću mladih općine Posušje i Športskom savezu općine Posušje koji su nam pomogli tijekom dana, zatim i Taekwondo klubu Poskok“, kazala je Sanela Senjak.

I “All Star” i “Dance Star” su ove godine opet u istočnoj Hercegovini, odnosno Plesnom klubu Let’s dance Nevesinje. „Uspjeli smo da obranimo titulu apsolutnih prvaka Bosne i Hercegovine. Ne postoji način da iskažemo sreću, ponos i zahvalnost svim našim natjecateljima. Sami naši osmjesi su sve rekli. Prije svega, želimo da se zahvalimo za sve, ove, prelijepe momente našim natjecateljicama. Zaista su nezaboravni i neponovljivi. Pokazali ste nam da su se svi dosadašnji, iako veoma naporni treninzi, isplatili. Zahvaljujemo se i Hrvatskom cheerleading klubu Posušje na gostoprimstvu, savršenoj organizaciji prvenstva i na svim lijepim riječima njihovih članova, koje ćemo definitivno još dugo pamtiti“, kazala je predsjednica CUBAH Saša Gutić.

Prvenstvo je započelo u 11 i 30 sati službenim otvaranjem, a onda je započeo natjecateljski dio koji se odvijao na dva terena.

Na natjecanju su sudili suci iz Italije, Amerike i Mađarske, a u gostima su bili i članovi kluba Frogs iz Slovenije koji su iznimno zadovoljni bili gostoprimstvom.

Cijelo prvenstvo možete pogledati na sljedećoj poveznici.

https://www.youtube.com/watch?v=00daqqW0B00

posusje.net

OGLASI

Loading