Select Page

POSUŠJE: Održan ždrijeb skupina Malonogometnog turnira mjesnih zajednica

POSUŠJE: Održan ždrijeb skupina Malonogometnog turnira mjesnih zajednica

Večeras je u posuškoj kinodvorani održan ždrijeb skupina Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti Općine Posušje – Ožujsko 2018. koji organizira Športski savez Općine Posušje.

Ekipe su raspoređene u četiri skupine. Dvije skupine po četiri i dvije s po pet ekipa. Najbolje dvije momčadi iz svake skupine prolaze u nokaut fazu natjecanja ili četvrtfinale. Križaju se skupine A-C i B-D.

SKUPINE:

A
Gradac
Rastovača polje
Carski Gaj
Kovači

B
Čitluk
Durmišuša
Rakitno
Vir
Vojuša

C
Vinjani
Landeke
Marasov Brig
Batin

D
Broćanac
Meljakuša
Donji Jukići
Gornji Jukići
Vinjani 2

Turnir počinje 2. srpnja 2018. godine, a utakmice će se igrati na igralištu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Općinu Posušje na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza, a čiji je domaćin Grad Mostar. Oba naslova brani ekipa MZ Gradac.

Organizatori podsjećaju kako sav prihod i prikupljena sredstva s turnira koji im predstoji namjeravaju uložiti u mnoge projekte koji su od velikog značaja za našu općinu. Veći dio sredstava će se uložiti u rekonstrukciju parketa dvorane u sklopu OŠ Ante Bruno Bušić u Rakitnu, također rekonstrukciju malog igrališta u sklopu OŠ Ivana Mažuranića u Posušje, kojeg koriste učenici razredne nastave, a koji je dugo vremena bio u vrlo lošem stanju. Eventualni višak sredstava namjeravamo uložiti u postavljanje zaštite od sunca u OŠ Gradac i Broćanac, te u saniranje i uređenje sjevernog dvorišta OŠ Ivana Mažuranića.

Posušje.net

OGLASI

Loading