Select Page

POSUŠJE: Okupljanje regionalne ženske U13 reprezentacije

POSUŠJE: Okupljanje regionalne ženske U13 reprezentacije

U Posušju se održalo okupljanje regionalne U13 reprezentacije za djevojčice godišta 2006. i 2007.

Domaćin je bio ženski nogometni klub Inter, a organizator okupljanja Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Na okupljanje se odazvao veliki broj pozvanih igračica. Točnije na jednodnevnom treningu, u dvije utakmice, testirana je i praćena u svrhu selektiranja 41 nogometašica koje su dolazile iz ŽNK Iskra Bugojno, ŽF/NK Emina Mostar, ŽNK Troglav Livno, ŽNK Brotnjo Čitluk, ŽNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ŽNK Široki Brijeg i ŽNK Inter Posušje.

Nakon obveznog zagrijavanja, odigrane su utakmice između ekipa podijeljenih na Zelene i Crvene. Sve se to događalo pod budnim okom i paskom izbornice ženske seniorske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Samire Hurem. Zajedno s njom selekciju djevojčica radili su njeni suradnici Ivan Kvesić, Elma Basara i Ivana Vlaić.

Mlade nade svojih klubova tako su imale priliku ponajprije uživati u nogometu a onda i pokazati svoje zavidne nogometne vještine.

Predstavnici saveza bili su oduševljeni ovolikim odzivom djevojčica i što su mogli vidjeti djelić ženske nogometne budućnosti. A prema viđenom, potvrdili su prisutni, ta budućnost je i više nego svjetla, uz presumpciju rada, rada i, naravno, rada.

Na kraju, najbolji od najboljih, najtalentiraniji i najradišniji, dobit će poziv za neka buduća okupljanja.

Iz Nogometnog saveza BiH zahvaljuju se svim djevojčicama koje su izdvojile svoje vrijeme i došle na ovo okupljanje kao i cijelom kolektivu ŽNK Inter na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading