Select Page

Posušje: Ostavio upaljen automobil ispred banke pa ostao bez njega

Posušje: Ostavio upaljen automobil ispred banke pa ostao bez njega

U srijedu 20. siječnja 2021. godine u 14 sati BH državljanin (19) iz Posušja pristupio je u PU Posušje i prijavio da je taj dan oko 13:20 sati parkirao pmv marke VW Golf tip IV, BH registarskih oznaka, u Ulici fra Grge Martića u Posušju, te je nakratko izišao iz vozila i ušao u poslovnicu jedne banke ostavivši motor vozila u radu, a kada je izišao iz banke vidio je da je netko odvezao vozilo.

Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji a tijekom dana navedeno vozilo pronađeno je, s vidljivim oštećenjima i bez registarskih oznaka, na lokalitetu Tomilje u mjestu Gradac, općina Posušje, nakon čega je isto specijalnim vozilom „pauk“ prevezeno u krug PU Posušje.

Slobode je lišen Š. J. (29) iz Posušja i nad njim je izvršena kriminalistička kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano  kazneno djelo.

Po kompletiranju predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Š. J. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH u stjecaju s kaznenim djelom Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a F BiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading