Select Page

Posušje: Posebna regulacija prometa i apel uoči blagdana Velike Gospe

Posušje: Posebna regulacija prometa i apel uoči blagdana Velike Gospe

Na uočnicu blagdana Velike Gospe, u ponedjeljak 14. kolovoza, održat će se procesija ulicama fra Grge Martića i kralja Tomislava do posuške župne crkve. Deventica započinje u 18 sati na groblju Martića križ, odakle će krenuti procesija s Gospinim kipom. Uočnicu Velikoj Gospi predslavit će fra Branimir Musa, župni vikar u Veljacima. Nakon svete mise bit će blagoslov djece i nabožnih predmeta.

U utorak, 15.kolovoza je blagdan Velike Gospe i Dan općine Posušje. Središnje misno slavlje u 11 sati predslavit će prof.dr.fra Franjo Vidović.

Zbog velikog protoka ljudi tih dana, iz Policijske uprave Posušje obavještavaju kako će 14.kolovoza od 12:00 sati do 15.kolovoza do 24:00 sata ulice fra Grge Martića i kralja Tomislava biti zatvorene za sav promet, te također mole sve vlasnike vozila da navedenih dana uklone svoja vozila iz spomenutih ulica u naznačenom vremenu.

Iz Policijske uprave Posušje također upozoravaju građane da su prilikom ovakvih događanja česte pojave krađe novčanika, stoga se građani mole za pojačan oprez, a ukoliko primjete osobe koje čine navedena djela, iste mogu prijaviti u Policijsku upravu Posušje na broj 122.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading