Select Page

POSUŠJE: Sv. Nikola još jednom oduševio najmlađe

POSUŠJE: Sv. Nikola još jednom oduševio najmlađe

U nedjelju 6. prosinca 2015. godine na blagdan Svetog Nikole u Posušju je održan, treći zaredom, „Božićni sajam“.

Svoje radove izložili Udruga osoba sa invaliditetom općine Posušje, dok su naši članovi priredili domaću tradicionalnu zakusku, a prilog od prikupljenih sredstava ide u humanitarne svrhe.

Nakon uvodnih riječi, nastupio je dječji zbor „Cvrčak“ čiji članovi su izveli nekoliko predivnih božićnih pjesama i svojim nastupom razveselili veliki broj sudionika koji su se odazvali na ovaj događaj. Potom je uslijedio dolazak Svetog Nikole koji je darivao djecu i fotografirao se s onim najmlađima. Ove godine, na radost svih nas, podijelio je duplo više poklona nego prošle godine, te se još jednom zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovom događaju.

Hvala našim pokroviteljima koji su omogućili ovaj događaj, a ove godine to su: Općina Posušje, Binvest d.o.o. Posušje, CoTrink Posušje, Meggle Posušje, Mesna industrija Šišović, Mrvelji Posušje, Planet d.o.o. Posušje, Lager d.o.o. Posušje, Svadbeni Salon Bagušić i Knjigovodstveni servis LIVRE. Hvala našem Dj RAJKU koji je ovo druženje upotpunio veselim božićnim pjesmama.

Vijeće mladih općine Posušje

OGLASI

Loading