Select Page

Posušje u dramatičnom susretu savladalo Slobodu

Posušje u dramatičnom susretu savladalo Slobodu

U okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše Sloboda je na svom terenu dočekala ekipu Posušja.  U jednoj zanimljivoj utakmici slavili košarkaši Posušja 83:82.

U prvoj četvrtini vidjeli smo igru bez obrana u kojem se bolje snašao domaći sastav te nakon 10 minuta imao prednost od 24:22. Drugih deset minuta igralo se slično. Na veliki odmor odlazi se pri prednosti Slobode od 48:46.

U trećoj četvrtini igralo se koš za koš, gdje se u ovom omjeru snaga bolje snalazi ekipa Posušja koja ovaj period dobiva rezultatom 19:18, a rezultat je glasio 66:65.

U posljednjoj četvrtini igra slična kao u prve tri, jako tvrdo u obrani, sa malo lijepih poteza.  Dontay Chauthers na dvije sekunde do kraja susreta polaže za 81:83, te nakon toga trener domaćih Nedim Džemić traži minutu odmora. Na šutu za tri poena napravljen je prekršaj nad Ibrahim Durmo i  na kraju ostalo je sve na njemu. Najboljem košarkašu domaće momčadi zadrhtala je ruka pogodio je jedno slobodno bacanje od tri moguća, te na kraju gosti iz Posušja slave veliku pobjedu rezultatom 83:82.

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Ibrahim Durmo sa 23 poena i 14 skokova dok je Haris Delalić dodao 17 uz 12 skokova. Bolji od ostalih kod Posušja bili su Dontay Chauthers sa 19, odnosno Alan Wigins sa 18 postignutih poena.

Sportsport. Ba/Foto: E. DINDIĆ

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading