Select Page

Posušje: Ukraden novac iz centrale kladionice, objavljene fotografije počinitelja

Posušje: Ukraden novac iz centrale kladionice, objavljene fotografije počinitelja

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja mogu pomoći u identifikaciji nepoznatih osoba osoba da se jave najbližoj policijskoj postaji.

U noći s 4. na 5. studeni nepoznati počinitelji provalili su u centralu sportske kladionice ”Formula” u Posušju te su ukrali veći iznos novca u raznim apoenima i valutama, objavila je u srijedu Uprava policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Sudeći prema fotografijama s nadzornih kamera koje je objavila policija, provala se dogodila u 4:00 sata, a prijava da je izvršena provala u centrali spomenute kladionice, koja se nalazi u Dalmatinskoj ulici, zaprimljena je u 8:40 sati.

”Odmah po zaprimanju prijave su postupili policijski službenici Policijske uprave Posušje koji su uz nazočnost dežurnog Županijskog tužitelja u Širokom Brijegu izvršili očevidne radnje na mjestu događaja. Utvrđeno da je otuđen veći iznos novca u raznim apoenima i valutama”, navode iz MUP-a ŽZH.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, policijski službenici su uvidom u video nadzor došli do fotografija počinitelja te se mole građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja mogu pomoći u identifikaciji nepoznatih osoba osoba da se jave najbližoj policijskoj postaji ili na tel. 039/830-808. –

OGLASI

Loading