Select Page

POSUŠJE ZA POVIJEST: Kupres na Mokrom Docu “potopljen” sa 11 golova!

POSUŠJE ZA POVIJEST: Kupres na Mokrom Docu “potopljen” sa 11 golova!

HŠK Posušje postiglo je 11 golova u prvenstvenoj utakmici protiv Nk Kupresa.

Ovaj rezultat je najvjerojatnije do sada – najveći u službenom natjecanju,  kojega je zabilježila prva momčad HŠK Posušje.

HSK posusje kupres 1

Istina, on još nije službeno potvrđeno (dok se ne provjeri u arhivi kluba), ali sa ovom  činjenicom slažu se brojni navijači a posebno kompetentni Veterani NK Posušja koji su prisustovali današnjem susretu.

HSK posusje kupres 4

Utakmica protiv Nk Kupresa protekla je u mirnoj i prijateljskoj atmosferi. Na samom početku domaćin je imao više od igre, igralo se brzo i žestoko gdje je iz minute u minutu   pogodak  visio u zraku.

HSK posusje kupres 7

Golijadu za Posušje započeo je mladi Filip Karamatić, a nakon toga gosti postižu jedan gol kojeg je domaća publika korektno pljeskom nagradila.

HSKPos-Kupres1

Nakon toga do kraja poluvremena i cijelo drugo poluvrijeme igralo se praktički na jedan gol.

Golijada se osjetila u zraku. Domaća momčad  u nizu je postizala gol za golom ne ostavljajući pri tom gostima ni malo vremena da poslože svoje redove.

HSK posusje kupres 6

Golove za Hšk Posušje postigli su: Nikola leko 3, Danijel Begić 2, Ivan Jurišić 1, Krešo Crnogorac 1, Ivan Mandurić 1, Marko Jukić 1, Stipe Bešlić 1, Filip Karamatić 1, a za ekipu NK Kupres Jusufbašić 1.

12000971_1077931168891517_9133525375048605142_o

Uvod u ovu  utakmicu, njeno poluvrijeme i kraj,  ulijepšale su svojim plesnim akrobacijama članice Hrvatskog Plesnog kluba Posušje, na čelu sa trenericom Nikolinom Čolak.

Posušje.net/Foto:P.Crnogorac., M.Bešlić

OGLASI

Loading