Select Page

Posuška djeca najuspješnija na natjecanju u Širokom Brijegu

Posuška djeca najuspješnija na natjecanju u Širokom Brijegu

U Prvoj osnovnoj školi Široki Brijeg u subotu je održano natjecanje ”Sigurno u prometu” za učenike osnovnih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Teorijski dio natjecanja održao se u učionicama, a praktični u školskoj dvorani. Iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila te vještine upravljanja biciklom najbolja je bila naša Osnovna škola Ivana Mažuranića. Drugo mjesto u kategoriji škola pripalo je Osnovnoj školi Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca, a treće Osnovnoj školi fra Stipana Vrljića iz Sovića.

Gabrijela Begić iz OŠ Vranić pobjednica je natjecanja u kategoriji djevojčica

Gabrijela Begić iz OŠ Vranić pobjednica je natjecanja u kategoriji djevojčica

U kategoriji djevojčica (22 natjecateljice) prvo mjesto osvojila je Gabrijela Begić iz Osnovne škole Vranić (općina Posušje) koja je, uz pehar i priznanje, dobila novi i bicikl. Drugo mjesto pripalo je Mariji Bušić iz Osnovne škole fra Stipana Vrlića iz Sovića dok je treća bila Nikolina Pandžić iz Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca.

FB_IMG_1526818163567

U kategoriji dječaka (22 natjecatelja) prvo mjesto osvojio je Marko Begić iz Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja koji je, uz pehar i priznanje, dobio i novi bicikl. Drugo mjesto pripalo je Filipu Glavašu iz Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca dok je treći bio Ivan Čamber iz Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja.

U edukativno-preventivnom natjecanju sudjelovala su 44 učenika iz 11 škola s područja ŽZH. Organizatori su bili Auto moto klub Široki Brijeg i Auto moto savez u Bosni i Hercegovini, a cilj akcije je bilo povećati sigurnost u prometu.

Posušje.net

OGLASI

Loading