Select Page

Posuški hakleri s dvije pobjede otvorili “Kutiju šibica” 2018.

Posuški hakleri s dvije pobjede otvorili “Kutiju šibica” 2018.

U Zagrebu se igra 48. izdanje legendarnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola.

Među 204 ekipe prijavljene na ovaj prestižni turnir je i posuška momčad Svadbenog salona Bagušć-Tropicana, koja već dugi niz godina nastupa na ovom turniru. Ove godine su turnir otvorili s dvije pobjede.

Prvo kolo za protivnike ove godine ždrijeb im je donio ekipu Zagrebačke pivovare. Unatoč putu od nekoliko sati, koliko im je trebalo do Zagreba, posuški hakleri su na terenu pokazali više od domaće ekipe te su slavili s uvjerljivih 4:0 i tako prošli u sljedeće kolo. Strijelci su bili Ante Serdarušić (8.), Dario Penava (17.), Zvonko Bakula (28.) i autogol Ivan Šenkiš (39.).

Ekipa Franko i prijatelji bili su im protivnici drugog dana, ali su završili na isti način kao i njihovi prethodnici. Posušani su pobijedili istim rezultatom kao u prvoj utakmici. Ovog puta protivničku mrežu su parali Ante Serdarušić (7.), Ivan Mandurić (17.), Dominik Begić (23.) i Boris Baćak (35.).

Ovim pobjedama posuška ekipa se plasirala među 32 najbolje ekipe.

Za Posušane su nastupali Zvonimir BEGIĆ, Zvonko BAKULA, Tomislav BAŠIĆ, Dominik BEGIĆ, Boris BAĆAK, Ante SERDARUŠIĆ, Dario PENAVA, Ivan MANDURIĆ, Paško ČULJAK, a s klupe ih uspješno vodi legendarna ikona malog i velikog nogometa Jerko Ćesić – Ljudina.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading