Select Page

POSUŠKO LITO: Najbolji svjetski animirani filmovi ponovno u Posušju

POSUŠKO LITO: Najbolji svjetski animirani filmovi ponovno u Posušju

U sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije „Posuško lito“ 2017. u Posušju će u subotu, 24. lipnja započeti 12. Međunarodni festival animiranog filma koji će se drugu godinu zaredom održati u Posušju u kinodvorani s početkom u 20.00 sati.

NAFF traje već 12 godina i na listi je svjetskih festivala animiranog filma, a u regiji je odmah uz onaj zagrebački. Posuška publika će u natjecateljskom djelu imati priliku vidjeti 53 animirana filma iz različitih zemalja poput Francuske, SAD-a, Nizozemske, Rusije Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Argentine, Bugarske, Kine, Brazila, Hrvatske, Indije, Poljske, Švicarske, Singapura, Meksika, Srbije, Tajvana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Irana, Novog Zelanda, Kolumbije, Albanije, Portugala, Izraela, Turske, Kanade i Španjolske. U panorami će ih se prikazati još 20.

DSCN8614

Na festivalu će se prikazati najbolja animirana ostvarenja u svijetu. Filmovi su autorski, nema ih na javnim medijima, mogu se vidjeti samo na ovakvim festivalima. Što se tiče natjecateljskog dijela, publika će dati svoj doprinos. Naime, imati će priliku glasati za određeni animirani film i tako dodijeliti nagradu najboljem filmu ispred općine Posušje.

Važno je naglasiti da su filmovi namijenjeni za sve – mlade, srednje dobi kao i za one najstarije. U sebi imaju sve vrste poruka ljubavi, politike, sporta, dječje i dr.

Festival će trajati od 24. do 27. lipnja, a istovremeno će se održavati u Posušju, Mostaru i Neumu.

Ulaz na festival je slobodan.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading